Furla

1927 Mini Crossbody Top Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Nero
Merk product code WE00423 ARE000 1007
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie 1927
Type sluiting Draaisluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de 1927 Mini Crossbody Top van Furla de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 21 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 16 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Furla staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. De kleur van deze tas is Nero, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

De 1927 Mini Crossbody Top heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. De draaisluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met één binnenvak met ritssluiting biedt deze tas voldoende opbergmogelijkheden voor je belangrijke items. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

Maak een statement met de 1927 Mini Crossbody Top van Furla en geniet van zowel stijl als functionaliteit. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies