Fjallraven

Vardag Pocket Arctic Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 16 cm
Keurmerken G-1000
Kleur hardware Zwart
Materiaal Organisch katoen 35%, Gerecycled polyester 65%
Materiaal binnenkant Gerecycled polyamide
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Arctic Green
Merk product code F27248
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.5 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Vardag Pocket is een trendy crossbodytas van het merk Fjallraven. Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en duurzame accessoire. Gemaakt van gerecycled polyester en organisch katoen, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld.

Met een breedte van 25 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 16 cm biedt de Vardag Pocket voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het heeft een volume van 1.5 liter, waardoor je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en andere benodigdheden kunt meenemen.

De tas is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Vardag Pocket een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je sleutels of lippenbalsem.

De Vardag Pocket is waterafstotend, waardoor je spullen beschermd blijven tegen lichte regenbuien. Het materiaal aan de binnenkant van de tas is gemaakt van gerecycled polyamide, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product.

De tas is uitgevoerd in de kleur Arctic Green, met zwarte hardware. Het G-1000 keurmerk garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Om de tas schoon te maken, adviseren wij een zachte borstel en lauwwarm water.

Met de Vardag Pocket van Fjallraven combineer je stijl en functionaliteit. Bestel deze trendy crossbodytas vandaag nog en maak een statement met je fashion look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies