Fjallraven

Kanken Sling mint green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 20 cm
Keurmerken Vinylon F
Kleur hardware Bronskleurig
Laptop vak 8 inch
Materiaal 100% Vinylal
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam mint green
Merk product code F23797
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend

De Kanken Sling is een trendy crossbodytas van het merk Fjallraven. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 20 cm is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische tas. Gemaakt van 100% vinylal, is deze tas niet alleen duurzaam, maar ook waterafstotend.

De Kanken Sling heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Het heeft ook een ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met een volume van 2.5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Deze tas heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor 8 inch laptops. Daarnaast heeft het ook twee buitenvakken met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je kleine benodigdheden. De bronskleurige hardware voegt een stijlvolle touch toe aan de tas.

De Kanken Sling is onderdeel van de Kanken serie en heeft de kleurnaam "mint green". Het is gemaakt van natuurlijk vinylon F materiaal en heeft het keurmerk van Fjallraven. Om de tas schoon te maken, kun je een zachte borstel en lauwwarm water gebruiken.

Met zijn trendy design, duurzaamheid en handige opbergopties is de Kanken Sling de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele crossbodytas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies