Eastpak

The One Army Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 21 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Army Olive
Merk product code EK000045
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie The One
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2.5 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is The One van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een uniek ontwerp dat zowel volwassenen als jongeren aanspreekt.

Met afmetingen van 16 cm breed, 5.5 cm diep en 21 cm hoog, biedt The One voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze tas ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

De Army Olive kleur van Eastpak geeft The One een trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan je gewenste lengte, voor optimaal draagcomfort.

The One uit de serie van Eastpak is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast biedt deze tas opbergmogelijkheden in de vorm van 1 binnenvak met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting, zodat je al je essentials georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 2.5 liter is The One compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je belangrijke spullen. Of je nu onderweg bent naar werk, school of een dagje uit, deze crossbodytas is de ideale metgezel.

Maak een statement met The One van Eastpak en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies