Eastpak

The One sunday grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16.5 cm
Diepte 5.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 21 cm
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam sunday grey
Merk product code EK000045
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie The One
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is The One van Eastpak echt iets voor jou! Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft alles wat je nodig hebt. Met een breedte van 16.5 cm, een diepte van 5.5 cm en een hoogte van 21 cm is deze tas compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze crossbodytas is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is. Of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke reis maakt, je kunt erop vertrouwen dat The One je spullen veilig en droog houdt. De tas is uitgevoerd in de kleur "sunday grey", wat een moderne en veelzijdige uitstraling geeft.

Met de handige ritssluiting kun je gemakkelijk bij je spullen komen en blijven ze veilig opgeborgen. The One heeft ook verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is te zien aan elk detail van deze tas. Met de merkproductcode EK000045 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product. The One maakt deel uit van de serie met dezelfde naam, wat aangeeft dat dit een iconisch en geliefd ontwerp is.

Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, The One is de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige crossbodytas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies