Eastpak

Rusher Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK000089
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Rusher van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Met zijn compacte formaat en trendy ontwerp is deze tas ideaal voor volwassenen die onderweg zijn.

De Rusher heeft een breedte van 18 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 23 cm, waardoor hij groot genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen, maar toch compact genoeg om comfortabel te dragen. Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze tas ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Met een handige ritssluiting is de Rusher gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft deze tas ook een buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals sleutels of een telefoon veilig kunt opbergen.

De Rusher is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Rusher is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode EK000089 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Kortom, als je op zoek bent naar een crossbodytas die zowel praktisch als trendy is, dan is de Rusher van Eastpak de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze tas te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies