Eastpak

Flex Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK000746
Opberg opties 1 buitenvak met klittenbandsluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Flex van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een eigentijds ontwerp dat zowel volwassenen als jongeren aanspreekt.

De Flex heeft een compact formaat met afmetingen van 18 cm breed, 4.5 cm diep en 23 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik en past hij gemakkelijk bij al je outfits. Het materiaal van deze tas is gemaakt van duurzaam nylon, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en de Flex is daar geen uitzondering op. Met het merkproductcode EK000746 en de merkkleurnaam Black Denim, straalt deze tas een stoere en trendy uitstraling uit. Bovendien is de tas voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

Wat betreft opbergmogelijkheden, heeft de Flex één buitenvak met klittenbandsluiting. Hierin kun je gemakkelijk je essentials zoals je telefoon, portemonnee en sleutels opbergen. De tas sluit met een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig en beschermd blijven.

Met een volume van 1 liter biedt de Flex voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat hij te groot of onhandig wordt. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar school gaat of een avondje uit gaat, deze crossbodytas is de ideale metgezel.

Kortom, de Flex van Eastpak is een veelzijdige en trendy crossbodytas die perfect is voor volwassenen. Met zijn compacte formaat, duurzaam materiaal en handige opbergmogelijkheden, is deze tas een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktische en modieuze accessoire.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies