DSTRCT

Harrington Road Crossover Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Black
Merk product code 353730
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Overslag

De Harrington Road Crossover is een stijlvolle crossbodytas van het merk DSTRCT. Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 3 cm diep en 16 cm hoog is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte maar praktische tas. De zwarte kleur van het leer en de zilverkleurige hardware geven deze tas een tijdloze en elegante uitstraling.

Deze tas heeft een handige overslagsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast beschikt de Harrington Road Crossover over een buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine essentials veilig kunt opbergen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Het gebruikte materiaal, leer, zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. Deze tas is gemaakt om lang mee te gaan en je te vergezellen bij al je avonturen. De productcode van deze tas is 353730.

Met de Harrington Road Crossover van DSTRCT ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel deze trendy crossbodytas vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies