DSTRCT

Harrington Road Crossover Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 352230
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Harrington Road Crossover is een trendy crossbodytas van het merk DSTRCT. Met zijn afmetingen van 22 cm breed, 4 cm diep en 28 cm hoog is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en stijlvolle tas. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kleur van het leer is khaki, wat een trendy en veelzijdige keuze is. Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte.

De Harrington Road Crossover heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden bij je wilt dragen, de Harrington Road Crossover is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en praktische indeling is deze crossbodytas een must-have voor elke fashionista.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies