DSTRCT

Harrington Road Crossover Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Black
Merk product code 090330
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Harrington Road Crossover van DSTRCT de perfecte keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor volwassenen.

De Harrington Road Crossover heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 14 cm, waardoor hij compact en toch ruim genoeg is voor al je essentials. Het leer voegt een luxe uitstraling toe aan de tas, terwijl de zilverkleurige hardware een subtiel vleugje elegantie geeft.

Deze crossbodytas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever je handen vrij hebt of de tas dicht bij je wilt houden, de keuze is aan jou.

Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk bereiken. Daarnaast heeft de Harrington Road Crossover twee buitenvakken met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je telefoon, sleutels of andere kleine items.

Deze crossbodytas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De merknaam DSTRCT staat garant voor kwaliteit en vakmanschap, en de productcode 090330 maakt het gemakkelijk om deze specifieke tas te vinden.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden bij je wilt dragen, de Harrington Road Crossover is de ideale metgezel. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze prachtige crossbodytas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies