DSTRCT

Harrington Road Crossover Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 355530
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Harrington Road Crossover is een stijlvolle crossbodytas van het merk DSTRCT. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en klasse uit. Met een breedte van 24 cm, een hoogte van 24 cm en een diepte van 4 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het ontwerp, terwijl de taupe kleur van het merk een tijdloze uitstraling heeft. Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte.

De Harrington Road Crossover is voorzien van verschillende opbergmogelijkheden. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De ritssluiting zorgt ervoor dat je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Met de Harrington Road Crossover crossbodytas ben je altijd trendy en georganiseerd. Bestel nu en voeg deze must-have accessoire toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies