DSTRCT

Harrington Road Crossover Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Black
Merk product code 352230
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Harrington Road Crossover is een stijlvolle crossbodytas van het merk DSTRCT. Met zijn afmetingen van 22 cm breed, 4 cm diep en 28 cm hoog, is deze tas perfect geschikt voor volwassenen. Het hoogwaardige leer en de zilverkleurige hardware geven de tas een luxe uitstraling.

Deze tas biedt voldoende opbergmogelijkheden met zijn 1 binnenvak met ritssluiting en 2 buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en veilig opbergen. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur.

Met de handige ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten. Geen gedoe meer met losse flapjes of knopen. De Harrington Road Crossover is ontworpen voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte metgezel.

Met zijn merknaam "Black" en productcode "352230" is deze tas een echte eyecatcher. Het minimalistische ontwerp en de tijdloze kleur maken het gemakkelijk om de tas te combineren met elke outfit. Of je nu een casual jeans draagt of een elegante jurk, de Harrington Road Crossover voegt direct een vleugje stijl toe.

Als je op zoek bent naar een trendy en praktische crossbodytas, dan is de Harrington Road Crossover van DSTRCT de perfecte keuze. Bestel hem nu en maak een statement met je fashion look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies