DKNY

Bryant Medium Flap Xbody Steel Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22.2 cm
Diepte 6.4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DKNY
Merk kleurnaam Steel Blue
Merk product code R82E3467
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Bryant
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 1 l

De Bryant Medium Flap Xbody is een stijlvolle crossbodytas voor dames. Met een breedte van 22.2 cm, een diepte van 6.4 cm en een hoogte van 14 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

De Bryant Medium Flap Xbody is onderdeel van de Bryant serie van het bekende merk DKNY. De kleur van de tas is Steel Blue, wat een trendy en eigentijdse keuze is. De tas heeft een verstelbare schouderband, waardoor je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

De tas sluit met een handige magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Het interieur van de tas heeft één open binnenvak, waarin je je belangrijkste items kunt opbergen. Met een volume van 1 liter biedt deze crossbodytas voldoende ruimte voor je telefoon, portemonnee, sleutels en meer.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je handen vrij wilt hebben, de Bryant Medium Flap Xbody is de perfecte keuze. Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en praktische opbergmogelijkheden is deze tas een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies