Dakine

Jive Black Ripstop

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Black Ripstop
Merk product code D8220095
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Jive
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Jive van Dakine de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 24 cm. Het is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de tas.

De Jive is ontworpen voor volwassenen en heeft een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Het heeft een ritssluiting als type sluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de tas opbergmogelijkheden met een binnenvak en een buitenvak, beide voorzien van een ritssluiting. Zo kun je gemakkelijk je essentials georganiseerd houden.

De Jive is onderdeel van de Jive serie van Dakine en heeft de merk kleurnaam "Black Ripstop". Met de merk product code D8220095 weet je zeker dat je een authentiek product van Dakine in handen hebt. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook trendy en past perfect bij elke outfit. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Jive crossbodytas en geniet van stijlvol gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies