Cowboysbag

Crossbody Paige Black/Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black/Blue
Merk product code 3389
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Crossbody Paige is een trendy en praktische crossbodytas van het merk Cowboysbag. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 15 cm is deze tas compact maar ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas stijl en kwaliteit uit. De kleurcombinatie van zwart en blauw geeft een eigentijdse uitstraling aan deze tas.

De Crossbody Paige is speciaal ontworpen voor dames en biedt verschillende opbergopties. Met een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor comfort en veelzijdigheid.

Met een handige ritssluiting is deze tas gemakkelijk te openen en te sluiten. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Crossbody Paige is de perfecte metgezel die zowel praktisch als stijlvol is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies