Cowboysbag

Crossbody Fullerton Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3220
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

De Crossbody Fullerton is een stijlvolle en praktische crossbodytas van het merk Cowboysbag. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 22 cm breed, 2 cm diep en 14 cm hoog, is deze tas compact maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt de Crossbody Fullerton luxe en kwaliteit uit. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn vakmanschap en duurzame materialen, en dat is zeker terug te zien in deze tas.

De Crossbody Fullerton heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de tas over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met de kleurnaam "Black" past deze tas bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of een dagje gaat shoppen, de Crossbody Fullerton is de perfecte metgezel. Met zijn merkproductcode 3220 is deze tas ook gemakkelijk te herkennen en te bestellen.

Als je op zoek bent naar een trendy en functionele crossbodytas, dan is de Crossbody Fullerton van Cowboysbag een uitstekende keuze. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies