Cowboysbag

Crossbody Canaga Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 3194
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 3 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De Crossbody Canaga is een stijlvolle en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 13 cm, is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentiële spullen mee te nemen. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een mooie olijfgroene kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne touch. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Crossbody Canaga verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

Met een volume van 1 liter is deze tas compact genoeg om comfortabel mee te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Crossbody Canaga is de perfecte metgezel.

Deze crossbodytas is van het bekende merk Cowboysbag, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de productcode 3194 ben je verzekerd van een authentiek en duurzaam product. Kies voor stijl en functionaliteit met de Crossbody Canaga!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies