Cowboysbag

Crossbody Bolaro Auburn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Auburn
Merk product code 3208
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Crossbody Bolaro is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 15 cm, heeft deze tas de perfecte afmetingen om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas stijl en kwaliteit uit. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn vakmanschap en duurzame materialen, en de Crossbody Bolaro is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Auburn, wat zorgt voor een warme en trendy uitstraling.

Met de ritssluiting aan de bovenkant van de tas kun je gemakkelijk en veilig al je spullen opbergen. De tas heeft ook een handig binnenvak met ritssluiting, waardoor je kleine items georganiseerd kunt houden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit, de Crossbody Bolaro is de ideale metgezel.

Deze crossbodytas van Cowboysbag heeft een unieke productcode van 3208, waardoor je zeker weet dat je een authentiek en origineel item in handen hebt. Dames van alle leeftijden zullen dol zijn op de veelzijdigheid en stijl van deze tas. Bestel vandaag nog de Crossbody Bolaro en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies