Cowboysbag

Bag Snare Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24.5 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Taupe
Merk product code 3175
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

De Bag Snare is een stoere crossbodytas van het merk Cowboysbag. Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een taupe kleur, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Met een breedte van 24.5 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 17 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Bag Snare is speciaal ontworpen voor dames en heeft zilverkleurige hardware, wat een mooi contrast creëert met het taupe leer. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Deze crossbodytas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een open buitenvak en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met zijn stoere stijl en praktische eigenschappen is de Bag Snare de perfecte tas voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas zal je outfit compleet maken en je spullen veilig en stijlvol bewaren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies