Cowboysbag

Bag Sandover Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Green
Merk product code 3103
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met druksluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Toned Nubuck
Stijl Stoer
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 2 l

De Bag Sandover is een stoere crossbodytas van het merk Cowboysbag. Met zijn afmetingen van 21 cm breed, 8 cm diep en 16 cm hoog is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar een compacte tas. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een gunmetal kleurige hardware, wat zorgt voor een stoere uitstraling.

De Bag Sandover uit de Toned Nubuck serie heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De tas heeft verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met druksluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd opbergen en gemakkelijk terugvinden.

De Bag Sandover in de kleur Green is een echte eyecatcher. De kleur geeft de tas een unieke uitstraling en past perfect bij een stoere stijl. Met de merk product code 3103 weet je zeker dat je een authentiek Cowboysbag product in handen hebt.

Ben jij op zoek naar een stoere crossbodytas van leer? Dan is de Bag Sandover uit de Toned Nubuck serie van Cowboysbag de perfecte keuze voor jou!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies