Cowboysbag

Bag Lauren Cinnamon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cinnamon
Merk product code 0104
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De Bag Lauren is een stoere crossbodytas van het merk Cowboysbag. Deze tas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy en praktische accessoire. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een afmeting van 20 cm breed, 7 cm diep en 12 cm hoog.

De zilverkleurige hardware geeft de tas een stijlvolle uitstraling. Met een verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Bag Lauren heeft een inhoud van 1 liter en biedt voldoende ruimte voor al je essentials. Het interieur is voorzien van een binnenvak met ritssluiting, waardoor je kleine items georganiseerd kunt houden.

Met de merknaam "Cinnamon" en productcode "0104" laat deze tas zien dat je kiest voor kwaliteit en stijl. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Bag Lauren is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies