Cowboysbag

Bag Laggan Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3123
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Stijl Stoer
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 3 l

De Bag Laggan is een stoere crossbodytas van het merk Cowboysbag. Deze tas is perfect voor dames die op zoek zijn naar een trendy en praktische tas. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een breedte van 27 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 16 cm. De zilverkleurige hardware voegt een stijlvolle touch toe aan het ontwerp.

Met een verstelbare schouderband biedt de Bag Laggan optimaal draagcomfort. De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Het interieur van de tas is voorzien van 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je al je essentials georganiseerd kunt houden.

Met een volume van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Bag Laggan is de ideale metgezel. De zwarte kleur en de stoere stijl maken deze tas een tijdloze toevoeging aan je collectie.

Met de Bag Laggan van Cowboysbag ben je verzekerd van een trendy en functionele crossbodytas. Bestel nu en maak een statement met je fashion-forward stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies