Cowboysbag

Bag Betley Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3302
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Bag Betley van Cowboysbag perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bag Betley heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 15.5 cm. Met deze compacte afmetingen is de tas ideaal voor dagelijks gebruik. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de tas.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe en duurzame kwaliteit. Cowboysbag staat bekend om hun vakmanschap en dit is duidelijk te zien bij de Bag Betley. Het merk heeft deze tas in de kleur Black uitgebracht, wat perfect past bij elke outfit.

Met de Bag Betley heb je voldoende opbergmogelijkheden. De tas heeft 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak en 3 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden. Daarnaast heeft de tas een verstelbare schouderband, zodat je de lengte kunt aanpassen naar jouw voorkeur.

De Bag Betley wordt gesloten met een handige ritssluiting. Hierdoor blijven al je spullen veilig opgeborgen en hoef je je geen zorgen te maken over ongewenst verlies.

Met de Bag Betley van Cowboysbag ben je verzekerd van een trendy en functionele crossbodytas. Bestel nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies