Castelijn Beerens

Gesso Crossbody Tas Small Creme

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Creme
Merk product code 27 9811
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Gesso
Type sluiting Overslag

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Gesso Crossbody Tas Small van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Gesso Crossbody Tas Small heeft een afmeting van 31 cm breed, 6 cm diep en 31 cm hoog. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit. De crèmekleurige afwerking geeft een elegante touch aan je outfit.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte. De tas sluit met een handige overslag, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven.

De Gesso Crossbody Tas Small biedt voldoende opbergmogelijkheden. Het interieur is voorzien van een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het veilig opbergen van waardevolle spullen. Daarnaast is er ook een buitenvak met ritssluiting, perfect voor het snel kunnen pakken van je telefoon of sleutels.

Met de Gesso Crossbody Tas Small van Castelijn Beerens ben je altijd stijlvol onderweg. Bestel deze trendy tas vandaag nog en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies