Calvin Klein

Sculpted Ew Flap25 Tag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K60K610554
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Type sluiting Kliksluiting

De Sculpted Ew Flap25 Tag is een schoudertas van Calvin Klein die perfect is voor dames. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 16 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van polyurethaan en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Deze tas heeft een kliksluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de Sculpted Ew Flap25 Tag ook handige opbergopties, zoals een open binnenvak en een open buitenvak. Hierdoor kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en andere belangrijke items georganiseerd houden.

Deze schoudertas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De merknaam Calvin Klein staat garant voor kwaliteit en stijl, en de productcode K60K610554 zorgt ervoor dat je precies weet welk item je hebt gekozen.

Met de Sculpted Ew Flap25 Tag schoudertas van Calvin Klein ben je klaar om in stijl de deur uit te gaan. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas is de perfecte aanvulling op je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies