Calvin Klein

Re-Lock Double Xbody W Flap Saff Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code K60K609861
Type sluiting Ritssluiting

De Re-Lock Double Xbody W Flap Saff is een trendy crossbodytas voor dames. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 14 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, straalt deze tas kwaliteit en stijl uit.

Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en de Re-Lock Double Xbody W Flap Saff is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Ck Black en de merkproductcode K60K609861 is deze tas een echte eyecatcher. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je essentials.

Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de Re-Lock Double Xbody W Flap Saff is de perfecte metgezel. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is deze crossbodytas een must-have voor elke fashionista.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies