Calvin Klein

Ck Must Camera Bag Mono Brown Mono

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Brown Mono
Merk product code K60K610294
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Must Camera Bag Mono van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Ck Must Camera Bag Mono heeft een compact formaat met afmetingen van 19 cm breed, 8 cm diep en 13 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal om al je essentiële spullen in op te bergen, zonder dat de tas te groot of onhandig wordt. De tas is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is de zilverkleurige hardware. Dit geeft de Ck Must Camera Bag Mono een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast is de tas voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen.

De Ck Must Camera Bag Mono heeft een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast biedt de tas één open binnenvak, waarin je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en andere kleine items kunt opbergen.

Met de Ck Must Camera Bag Mono van Calvin Klein ben je altijd stijlvol onderweg. De bruine mono kleur en het subtiele Calvin Klein logo maken deze tas een echte eyecatcher. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze crossbodytas is de perfecte aanvulling op elke outfit.

Bestel nu de Ck Must Camera Bag Mono en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze tas te bieden heeft. Calvin Klein staat garant voor kwaliteit en design, en met deze tas laat je zien dat je oog hebt voor mode en trends.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies