Calvin Klein

Ck Elevated Conv Reporter S Mono Black Tonal Mono

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black Tonal Mono
Merk product code K50K510279
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Ck Elevated Conv Reporter S Mono van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Deze crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is ontworpen met oog voor detail.

De Ck Elevated Conv Reporter S Mono heeft een breedte van 18.5 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 18 cm. Met deze compacte afmetingen is de tas ideaal voor volwassenen die onderweg zijn. Het verstelbare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

Deze crossbodytas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen een trendy accessoire is, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl de merknaam "Calvin Klein" staat voor kwaliteit en stijl.

Met de ritssluiting kun je de tas veilig afsluiten, zodat je spullen goed beschermd zijn. Daarnaast biedt de Ck Elevated Conv Reporter S Mono handige opbergmogelijkheden, zoals een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

Deze crossbodytas heeft de kleurnaam "Black Tonal Mono" en de productcode "K50K510279". Met zijn tijdloze design en praktische eigenschappen is de Ck Elevated Conv Reporter S Mono de ideale metgezel voor elke dag. Bestel nu en maak een fashion statement met deze must-have accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies