Calvin Klein

City Nylon Ew Camera Bag 20 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 13 cm
Materiaal Gerecycled nylon
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K60K610334
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De City Nylon Ew Camera Bag 20 is een stijlvolle crossbodytas van Calvin Klein, perfect voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy accessoire. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 13 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Gemaakt van gerecycled nylon, draagt deze tas ook bij aan duurzaamheid. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit, waardoor de tas lang meegaat. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

De City Nylon Ew Camera Bag 20 is uitgevoerd in de kleur zwart, wat perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode K60K610334 ben je verzekerd van een authentiek Calvin Klein-product. Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, deze tas is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies