CabinZero

Sidekick Met RFID Vak 3L georgian khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Groen
Materiaal Polyester
Merk CabinZero
Merk kleurnaam georgian khaki
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

De Sidekick Met RFID Vak 3L is een trendy crossbodytas van het merk CabinZero. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 20 cm is deze tas perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische tas. De tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een opvallende groene kleur hardware.

De Sidekick Met RFID Vak 3L biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je essentials georganiseerd te houden. Het heeft een ruim open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Of je nu je telefoon, portemonnee of sleutels wilt opbergen, deze tas heeft genoeg ruimte voor al je benodigdheden.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte en comfort. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, je kunt altijd rekenen op een perfecte pasvorm.

Met een ritssluiting als type sluiting, hoef je je geen zorgen te maken dat je spullen per ongeluk uit de tas vallen. Je kunt erop vertrouwen dat je items veilig en beschermd blijven.

Met een volume van 3 liter biedt de Sidekick Met RFID Vak 3L voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat de tas te groot of zwaar wordt. Het is de ideale metgezel voor onderweg, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis bent.

Met zijn trendy ontwerp en handige functies is de Sidekick Met RFID Vak 3L de perfecte keuze voor fashion-forward volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele crossbodytas. Bestel vandaag nog en maak van deze tas jouw nieuwe favoriete accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies