BURKELY

Casual Carly Citybag Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 1000235.29
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Casual Carly
Type sluiting Magneetsluiting, Ritssluiting

De Casual Carly Citybag is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 20 cm, is deze tas perfect om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te zwaar of onhandig te zijn. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en stijl uit.

De Casual Carly Citybag is ontworpen door het bekende merk Burkely en komt in een prachtige grijze kleur. Met de merkproductcode 1000235.29 ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product. De tas is onderdeel van de Casual Carly serie, die bekend staat om zijn moderne en casual uitstraling.

Deze tas biedt verschillende opbergopties om al je spullen georganiseerd te houden. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee, sleutels en andere benodigdheden opbergen. De magneetsluiting en ritssluiting zorgen ervoor dat je spullen veilig zijn en niet per ongeluk uit de tas vallen.

De Casual Carly Citybag wordt geleverd met een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je de tas kunt dragen zoals jij dat wilt. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of crossbody, deze tas past zich aan jouw voorkeur aan.

Met de Casual Carly Citybag ben je klaar om stijlvol de stad in te gaan. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en ervaar het gemak en de elegantie van deze trendy crossbodytas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies