Bold Banana

Crossbody Small Coral crow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Bold Banana
Merk kleurnaam Coral crow
Merk product code AS06CB04
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting

De Crossbody Small van Bold Banana is een trendy en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 14 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 21 cm is deze tas compact en perfect voor dagelijks gebruik. Het polyester materiaal zorgt ervoor dat de tas duurzaam en gerecycled is, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe accessoire.

De Crossbody Small in de kleur Coral crow heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het verstelbare en afneembare schouderbandje zorgt voor optimaal draagcomfort.

Deze crossbodytas heeft ook handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je essentials zoals je telefoon, portemonnee en sleutels georganiseerd houden. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Crossbody Small is de perfecte metgezel.

Met de merkproductcode AS06CB04 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Bold Banana staat bekend om zijn trendy en functionele ontwerpen, en deze crossbodytas is daar geen uitzondering op. Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de Crossbody Small van Bold Banana!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies