Bold Banana

Crossbody Small Olive ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 21 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Bold Banana
Merk kleurnaam Olive ivory
Merk product code AS06CB03
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Crossbody Small van Bold Banana echt iets voor jou! Deze stijlvolle tas behoort tot de categorie "Crossbodytassen" en is perfect voor dames die op zoek zijn naar een compacte tas die toch voldoende ruimte biedt voor al hun essentials.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 21 cm is deze tas compact genoeg om comfortabel te dragen, maar groot genoeg om al je belangrijke spullen mee te nemen. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De Crossbody Small is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust bent. Het materiaal is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor de tas lang meegaat. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling.

De tas heeft een handige magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast beschikt de tas over een buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items veilig kunt opbergen. Zo heb je altijd alles binnen handbereik en hoef je niet lang te zoeken naar je sleutels, telefoon of portemonnee.

De Crossbody Small is van het merk Bold Banana en heeft de kleurnaam "Olive ivory". De productcode van deze tas is AS06CB03. Met zijn trendy design en praktische eigenschappen is deze crossbodytas een must-have voor elke fashionista. Bestel hem nu en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies