Berba

Scotch telefoontasje Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Black
Merk product code 375-931
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Scotch
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Scotch telefoontasje van Berba perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 11 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 19 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Het telefoontasje is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een stijlvolle zwarte kleur, met zilverkleurige hardware voor een moderne uitstraling.

De Scotch telefoontasje is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het heeft verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met druksluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je gemakkelijk je telefoon, sleutels, portemonnee en andere benodigdheden georganiseerd houden.

De schouderband van deze tas is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of als een crossbodytas, de keuze is aan jou!

De Scotch telefoontasje behoort tot de Scotch serie van Berba en heeft een handige druksluiting en ritssluiting om je spullen veilig te houden. Met de merkproductcode 375-931 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Kortom, de Scotch telefoontasje is de ideale combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies