Berba

San Remo Pebble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Pebble
Merk product code 775-041
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie San Remo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De San Remo crossbodytas van Berba is een stijlvolle toevoeging aan je collectie. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 24 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze tas kwaliteit en elegantie uit.

De San Remo tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee binnenvakken met ritssluiting.

De San Remo serie van Berba staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en duurzame materialen. Met de Pebble kleurnaam en productcode 775-041 is deze tas een echte eyecatcher. Met een volume van 1 liter is de San Remo crossbodytas perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk gaat of een avondje uit.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met de San Remo crossbodytas van Berba. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies