Berba

San Remo crossbody Mandarin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Mandarin
Merk product code 775-032
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie San Remo
Type sluiting Ritssluiting

De San Remo crossbody is een trendy en praktische tas voor dames. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 14 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De San Remo crossbody is onderdeel van de San Remo serie van het merk Berba. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze tas. De kleur van de tas is Mandarin, een opvallende en trendy kleur die perfect past bij elke outfit.

De tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de tas draagt. Daarnaast heeft de tas ook handige opbergopties, zoals een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

Met een ritssluiting als type sluiting kun je er zeker van zijn dat je spullen goed beschermd zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de San Remo crossbody is de perfecte metgezel. Bestel nu en maak een fashion statement met deze trendy en functionele tas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies