American Tourister

Work E Crossover 9.7 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal RPET
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Black
Merk product code 138220
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Work E
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5.5 l

De Work E Crossover 9.7 Inch is een stijlvolle crossbodytas van het merk American Tourister. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het duurzame materiaal van de tas is gemaakt van gerecycled RPET, waardoor je ook nog eens een milieubewuste keuze maakt.

De tas heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een moderne uitstraling. Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, en aan de buitenkant is er nog een extra vak met ritssluiting voor het opbergen van kleine spullen.

De Work E Crossover 9.7 Inch maakt deel uit van de Work E serie en heeft een volume van 5.5 liter. Deze crossbodytas is geschikt voor volwassenen en is perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk of vrije tijd is. Met de hoogwaardige kwaliteit en het trendy design van American Tourister ben je verzekerd van een tas die zowel functioneel als modieus is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies