Ted Baker

Graciia Gathered Clutch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 265664
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Graciia Gathered Clutch van Ted Baker is een stijlvolle toevoeging aan je accessoirecollectie. Met zijn afmetingen van 23 cm breed, 2 cm diep en 14 cm hoog, is deze clutch perfect voor dames die op zoek zijn naar een compacte en handige tas. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het zwarte leer, waardoor deze clutch een tijdloze en elegante uitstraling heeft.

De Graciia Gathered Clutch heeft een ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Het interieur is voorzien van één binnenvak met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse benodigdheden wilt meenemen, deze clutch biedt voldoende opbergruimte zonder aan stijl in te leveren.

Met het merk Ted Baker weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De Graciia Gathered Clutch is geen uitzondering. Met zijn merkproductcode 265664 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product. Het gebruik van leer als materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, de Graciia Gathered Clutch is de perfecte keuze. Voeg deze prachtige clutch toe aan je collectie en maak een statement met stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies