Ted Baker

Felcon Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 261748
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een stijlvolle clutch die perfect past bij elke outfit? Maak kennis met de Felcon, een prachtige clutch van het bekende merk Ted Baker. Deze clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 26 cm breed, 2 cm diep en 19 cm hoog, biedt de Felcon voldoende ruimte voor al je essentials.

De Felcon clutch is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De goudkleurige hardware geeft de clutch een elegante touch en maakt het een eyecatcher bij elke gelegenheid. De kleur van de Felcon is een prachtig roze, wat perfect past bij de trend van dit seizoen.

Met de handige druksluiting kun je de Felcon gemakkelijk openen en sluiten. De clutch heeft ook een open binnenvak, waarin je kleine items zoals je telefoon, sleutels of lippenstift kunt opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet te zoeken naar je belangrijkste spullen.

De Felcon clutch, met zijn unieke merkproductcode 261748, is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een avondje uit gaat, een feestje hebt of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, de Felcon voegt direct een vleugje glamour toe aan elke outfit. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige Ted Baker clutch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies