Michael Kors

Jet Set Double Zip Wristlet luggage & gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam luggage & gold colored hardware
Merk product code 34F9GAFW4L
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Druksluiting

De Jet Set Double Zip Wristlet is een trendy clutch die perfect is voor dames die onderweg zijn. Met een breedte van 18.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, biedt deze polsband voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van goudkleurige hardware, straalt deze wristlet luxe uit.

Deze Michael Kors clutch uit de Jet Set serie is een must-have accessoire voor elke fashionista. De luggage kleur in combinatie met de goudkleurige hardware geeft een stijlvolle en chique uitstraling. Met de druksluiting blijven al je spullen veilig opgeborgen.

De Jet Set Double Zip Wristlet biedt verschillende opbergopties om georganiseerd te blijven. Met 2 binnenvakken met ritssluiting en 3 open binnenvakken kun je gemakkelijk je telefoon, sleutels, make-up en andere benodigdheden opbergen. Daarnaast is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor deze clutch perfect is voor zowel dagelijks gebruik als avondjes uit.

Met de Michael Kors Jet Set Double Zip Wristlet ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Voeg deze trendy clutch toe aan je collectie en maak een fashion statement waar je ook gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies