Michael Kors

Jet Set Charm Large Flap Phn Wristlet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 34S2GT9W7L
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Dan is de Jet Set Charm Large Flap Phn Wristlet van Michael Kors perfect voor jou. Deze clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze Jet Set Charm Large Flap Phn Wristlet heeft een breedte van 18.5 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 11 cm. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor al je essentiële spullen, zoals je telefoon, geld en make-up. Het materiaal van deze clutch is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

Michael Kors is een bekend merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. Deze clutch is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en elegante look. De merkproductcode van deze Jet Set Charm Large Flap Phn Wristlet is 34S2GT9W7L, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Michael Kors in handen hebt.

Deze clutch is voorzien van een handige druksluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een dagje wilt rondlopen met een trendy accessoire, de Jet Set Charm Large Flap Phn Wristlet is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies