MATT NAT

Riya Vintage chili matte nickel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam chili matte nickel
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy clutch? Dan is de Riya Vintage van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 28 cm breed, 2.5 cm diep en 18 cm hoog, biedt hij voldoende ruimte voor al je essentials.

De Riya Vintage is gemaakt van hoogwaardig vegan kunstleer, waardoor hij niet alleen diervriendelijk is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze clutch is daar geen uitzondering op. De kleur van de clutch is chili matte nickel, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse look.

Wat deze clutch extra functioneel maakt, is het opbergvak met ritssluiting aan de binnenkant. Hierin kun je veilig je waardevolle spullen opbergen, zoals je telefoon, sleutels en portemonnee. De magneetsluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen goed beschermd zijn en niet zomaar uit de clutch kunnen vallen.

Met een inhoud van 1 liter biedt de Riya Vintage voldoende ruimte voor al je belangrijke spullen, zonder dat hij te groot of onhandig wordt. Of je nu een avondje uit gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze clutch is de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken.

Kortom, de Riya Vintage is een must-have voor elke modebewuste vrouw. Met zijn stijlvolle design, hoogwaardige materiaal en handige opbergmogelijkheden is deze clutch de perfecte aanvulling op je collectie. Bestel hem nu en maak een statement met je fashion sense!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies