Castelijn Beerens

Nappa Clutch Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24.5 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam Red
Merk product code 21 9810
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Nappa
Type sluiting Overslag, Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Dan is de Nappa Clutch van Castelijn Beerens de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige clutch behoort tot de categorie Clutches en is speciaal ontworpen voor dames.

De Nappa Clutch heeft een afmeting van 24.5 cm breed, 7 cm diep en 14 cm hoog, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze clutch luxe en kwaliteit uit.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de clutch op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. Of je nu een avondje uit gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze clutch past perfect bij elke outfit.

De Nappa Clutch is onderdeel van de Nappa serie en heeft een opvallende rode kleur, die direct de aandacht trekt. De overslag en ritssluiting zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het binnenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

Met de Nappa Clutch van Castelijn Beerens ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg. Bestel nu en voeg deze prachtige clutch toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies