Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

CabinZero tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Je selectie Wis alles
Filters
Sorteer op
37 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

CabinZero tassen

CabinZero tassen zijn geïnspireerd op avontuurlijke reizen. Het begon allemaal meer dan 20 jaar geleden, toen Neil Varden besloot rond te gaan reizen in India. Tijdens deze reis heeft hij veel geleerd, waaronder het nut van een goede tas. Dit was jammer genoeg niet de enige reis waar Neil’s backpack hem in de steek liet. Daarom besloot hij dat het tijd was voor verandering en begon zelf met het ontwerpen van praktische tassen. Inmiddels heeft Neil een wereldwijd team opgericht en distribueert CabinZero tassen over de hele wereld.

Zodoende is CabinZero nu één van de meest gewaardeerde rugzakkenmerken onder de reizigers. De goede functionaliteit, kwaliteit en het draagcomfort van de tassen dragen bij aan de grote populariteit. Het doel van CabinZero is reizigers kunnen laten doen wat ze willen doen: reizen. Dit komt tevens terug in de naam CabinZero: Cabineformaat en geen gedoe.
 

De tassencollectie van CabinZero

Kenmerkend voor CabinZero is dus het comfortabele reizen. De tassen van CabinZero voldoen aan de IATA-norm. IATA staat voor International Air Transport Association. Dit is de brancheorganisatie voor de luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Dit betekent dat je met een CabinZero tas niet bang hoeft te zijn dat je tas niet voldoet aan de handbagage afmetingen. Ook het gevonden voorwerpensysteem en ritsen met slot dragen bij aan het zorgeloos reizen.  

Nu bestaat de tassencollectie niet alleen uit kwalitatief goede reistassen, maar ook uit heuptassen, laptoptassen, packing cubes en rugzakken.
 

Bestel je CabinZero tas online

Heb je jouw nieuwe CabinZero tas gevonden? Bestel je reisbuddy eenvoudig in onze online webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe tas.