Reisenthel

Shopper M Mixed Dots Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 30.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Mixed Dots Blue
Opberg opties 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische shopper? Dan is de Shopper M van Reisenthel perfect voor jou. Deze shopper behoort tot de categorie Shoppers en heeft een breedte van 51 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 30.5 cm. Het is een ideale maat voor volwassenen.

Wat deze shopper echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. Dit materiaal zorgt ervoor dat de shopper niet alleen duurzaam is, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Je draagt dus bij aan een betere wereld terwijl je er fashionable uitziet.

De Shopper M in de kleur Mixed Dots Blue is een absolute eyecatcher. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze shopper. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl de 2 open binnenvakken extra opbergmogelijkheden bieden.

Met een volume van 15 liter biedt deze shopper voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg bent, de Shopper M is de ideale metgezel.

Kies voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit met de Shopper M van Reisenthel. Bestel nu en maak een statement met jouw fashion keuze!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies