Reisenthel

Shopper M Mixed Dots Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 30.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Mixed Dots Red
Opberg opties 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

De Shopper M van Reisenthel is een stijlvolle en praktische shopper voor volwassenen. Met een breedte van 51 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 30.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas ook bij aan duurzaamheid.

De Shopper M is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de tas 2 open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven. Met een volume van 15 l is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse boodschappen of andere spullen.

De Shopper M is verkrijgbaar in de kleur Mixed Dots Red, wat zorgt voor een trendy en opvallende uitstraling. Of je nu naar de supermarkt gaat of een dagje gaat shoppen, met deze shopper ben je altijd stijlvol onderweg.

Met de Shopper M van Reisenthel combineer je functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Bestel vandaag nog jouw eigen Shopper M en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze trendy shopper.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies