Reisenthel

Carrybag Frame Florist Indigo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Frame Florist Indigo
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Geen sluiting
Volume 22 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle boodschappenmand? Dan is de Carrybag van Reisenthel de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je boodschappen. Het materiaal is gemaakt van duurzaam polyester, waardoor de tas lang meegaat. De Carrybag is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een inhoud van 22 liter.

De Carrybag is voorzien van een uniek ontwerp met het merk kleurnaam "Frame Florist Indigo". Dit geeft de tas een trendy uitstraling die perfect past bij jouw stijl. Daarnaast heeft de tas 1 binnenvak met ritssluiting, waardoor je kleine items veilig kunt opbergen. Het type sluiting is geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je boodschappen.

Met de Carrybag van Reisenthel hoef je nooit meer te sjouwen met zware boodschappentassen. Deze tas biedt niet alleen voldoende ruimte, maar is ook comfortabel om te dragen. Dankzij het stevige handvat kun je de tas gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Kies voor gemak en stijl met de Carrybag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies