Reisenthel

Carrybag Frame Twist Berry

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Frame Twist Berry
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Geen sluiting
Volume 22 l

De Carrybag van Reisenthel is een must-have accessoire voor volwassenen die graag in stijl boodschappen doen. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze boodschappenmand voldoende ruimte voor al je aankopen. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

De Carrybag is voorzien van het unieke Frame Twist Berry kleurenschema van Reisenthel, waardoor je er trendy uitziet terwijl je je boodschappen draagt. Het ontbreken van een sluiting maakt het gemakkelijk om snel toegang te krijgen tot je spullen, terwijl het 1 binnenvak met ritssluiting zorgt voor extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 22 liter biedt deze boodschappenmand voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar de supermarkt gaat, een picknick plant of gewoon een stijlvolle tas nodig hebt, de Carrybag van Reisenthel is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies