Reisenthel

Carrybag Frame Mixed Dots Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 48 cm
Diepte 28 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Frame Mixed Dots Red
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Geen sluiting
Volume 22 l

De Carrybag van Reisenthel is een must-have accessoire voor volwassenen die graag in stijl boodschappen doen. Met een breedte van 48 cm, een diepte van 28 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze boodschappenmand voldoende ruimte voor al je aankopen. Het polyester materiaal zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

De Carrybag is voorzien van het unieke Frame Mixed Dots Red design van Reisenthel, waardoor je er trendy en modieus uitziet tijdens het winkelen. Het open binnenvak biedt handige opbergmogelijkheden voor kleine items, terwijl de afwezigheid van een sluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je boodschappen.

Met een volume van 22 liter is deze boodschappenmand ruim genoeg om al je benodigdheden mee te nemen. Of je nu naar de supermarkt gaat, een dagje gaat shoppen of een picknick in het park hebt gepland, de Carrybag is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Met de Carrybag van Reisenthel combineer je functionaliteit met stijl. Bestel vandaag nog jouw eigen Carrybag en maak van boodschappen doen een plezierige en modieuze ervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies