WODEN

Iris Track Leather Tan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk Woden
Merk kleurnaam Tan
Merk product code WH132
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stoere veterboots die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Iris Track Leather van Woden een absolute must-have voor dames. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een trendy uitstraling hebben.

De binnenkant van de Iris Track Leather is gevoerd met zacht wol, wat zorgt voor extra comfort en warmte tijdens koude dagen. De rubberen zool biedt optimale grip en maakt deze veterboots geschikt voor verschillende ondergronden.

Woden is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Iris Track Leather in de kleur Tan is een echte eyecatcher die jouw outfit helemaal compleet maakt. Met de productcode WH132 weet je zeker dat je een uniek paar veterboots in handen hebt.

De Iris Track Leather heeft een chunky hak en sluit met veters, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De ronde neus geeft deze veterboots een klassieke uitstraling met een moderne twist. Met deze trendy veterboots ben je klaar om de wereld te veroveren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies